مصاحبه پیرامون دستور جلسه حرمت کنگره ۶۰ با کمک راهنمای محترم آقای علیرضا توکلیان
حرمت کنگره ۶۰، چرا رابطه کاری و مالی در کنگره ممنوع است؟
از کمک راهنمای محترم آقای علیرضا توکلیان تشکر میکنیم که وقت خودتان را در اختیار ما قرار دادید، خودتان را به رسم کنگره ۶۰ معرفی نمایید؟
سلام دوستان علیرضا هستم یک مسافر: آخرین آنتی ایکس مصرفی تریاک و شیره، بیست سال تخریب داشتم مدت ۱۱ ماه و ۲۵ روز سفر کردم به استادی و کمک راهنمای خوبم آقای مهدی زارع ، الان مدت ۶ سال آزاد و رها هستم.
از اهمیت اجرایی کردن حرمت های کنگره ۶۰ برایمان توضیح دهید؟
تمام نظم و انضباطی که در کنگره ۶۰ وجود دارد را مدیون حرمت ها و قوانین هستیم،حرمت ها باعث می شود چهارچوب برای انسانها و سیستم گذاشته شود و این چارچوب باعث نظم میشود هر سیستمی که ما در آن تعادلی می بینیم یعنی در آن قوانین خوبی وجود دارد و آن ها را اجرا میکنند و در نهایت باعث تعادل و آرامش می شود.
دلیل اینکه در حرمت ها گفته میشود افراد در بیرون از کنگره ۶۰ نباید با هم ارتباط داشته باشند چیست؟
من خودم اوایل که رها شده بودم تصور می کردم، بیرون از کنگره ۶۰ باید به افراد کنگره کمک کنم یا اگر کاری دارند برایشان انجام بدهم، اما بعد از اینکه انجام دادم خودم با شکست روبرو شدم؛ همان بنده خدا را اذیت کردم، هم خودم را چون باعث می شود توقع به وجود آید، حریم بینمان شکسته می شود و در کل از تعادل خارج میشویم. ارتباط بیرون از کنگره باعث تخریب درون کنگره می شود.
رابطه مالی و کاری چه مشکلی دارد که نباید در کنگره ۶۰ داشته باشیم؟
عقیده من این است که اگر نتوانیم در ارتباط مالی تعادل داشته باشیم چه بیرون از کنگره و چه در کنگره، متضرر می شویم یعنی اکثر مشکلات بین خانوادهها، برادران و دوستان، مشکل مالی است و وقتی نتوانیم تعادل داشته باشیم، در ارتباط مالی و کاری باعث اختلاف میشود. در کنگره ۶۰ هم وقتی ارتباط مالی و کاری داشته باشیم چون اولا هنوز به تعادل نرسیدهایم به مشکل می خوریم و در نهایت در سفرمان مشکل به وجود میآید و نمیتوانیم به هدف و مقصود اصلی خود برسیم و ما را از سفر خود و درمانمان دور میکند.
به نظرتان اجرا کردن این قوانین در زندگی شخصی مان چه نتیجه ای در بر دارد؟
من وقتی رها شدم تازه شروع کردم به فکر کردن، که چرا این حرمت ها هست؟ مشکلات زندگی من برای چه بوده؟ اتفاقات و باختهایم در زندگی برای چه بوده؟ ارتباط هایی که با دوستان و فامیل داشتم و به هم خورده است، چه دلیلی داشته؟ وقتی خوب دقت کردم، دیدم یکسری حریم ها را شکستم و قوانین را اجرا نکردم و این مشکلات به وجود آمده؛ وقتی به حریم ها دقت کردم، دیدم یکسری حریمها و قوانین کلی است چه داخل کنگره و چه در بیرون از کنگره، من اگر بتوانم آنها را اجرا کنم و آن آموزشهایی که دیدم در بیرون از کنگره هم عملی کنم، زندگی من به آرامش می رسد همانطور که گفتم هدف از حرمتها تعادل و آرامش می باشد و اجرای این حرمت ها چه داخل کنگره و چه بیرون از کنگره، آرامش به ارمغان می آورد.
باتوجه به نوشتار کنگره ۶۰ در سال ۱۳۹۸ مبنی بر انتقال پیام کنگره در فضای مجازی، شما به عنوان راهنما چه اقدامی انجام داده و برای ترغیب افراد لژیون خود چه کاری انجام می دهید؟
از نظر من فضای مجازی نسبت به رسانههای دیگر، فوق العاده شدیدتر و قوی تر عمل می کند. چرا ؟ چون اختصاصی است یعنی هر کسی، دنبال هر چیزی بخواهد بگردد، وجود دارد و اگر در فضای مجازی آن را جستجو کند، هزاران مطلب مرتبط با آن پیدا می کند ولی با روشن کردن تلویزیون، انواع و اقسام برنامهها را داریم و شاید یک برنامه در مورد اعتیاد باشد در صورتی که در فضای مجازی در مورد اعتیاد جستجو کنیم تمام مسائل و مشکلات مرتبط با آن را برایمان باز می کند. حال ما در سیستم خودمان اگر بخواهیم این علمی که آموختیم را به دیگران آموزش بدهیم، حتما باید در فضای مجازی فعال باشیم و به بچههای خودم گوشزد میکنم که از سایت بازدید کنند، نظرات خودشان را بنویسند، دلنوشته ارسال کنند تا دیگران هم از این تغییرات که در درونشان به وجود آمده استفاده کنند.
با توجه به تمام باید ها و نباید ها در حرمت کنگره ۶۰ آیا شما موردی به عینه مشاهده نموده اید که با عدم رعایت حرمت ها دچار مشکل شده باشد؟
به وفور برای خودم اتفاق افتاده زمانی که مبصر کلینیک بودم، تصور میکردم اگر بیشتر از ساعت هم بنشینم خدمت کردم، بعد متوجه شدم این خیانت است چون کنگره ۶۰ ابتدا میخواهد نظم را یاد بدهد.
اولین روزهایی که لژیون گرفته بودم دو سه تا رهجو داشتم که نیامدند در لژیون نامه بگیرند، رهجوهای خوبی بودند و تصور کردم بیرون از کنگره اگر نامه هایشان را بدهم باعث سفر خوبشان می شوم؛ اما همان رهجو ها سفر نکردند و الان پشیمانم از کارم، چون یکی از احتمال هایی که در مورد سفر نکردن این دوستان می دانم همین نامه دادن به آنها در بیرون از کنگره بود.
توصیه آخر:
اولین قوانین برای انسان ها، قوانین الهی بود تا بتوانند در آرامش و صلح زندگی کنند، حرمت ها و قوانین کائنات گذاشته شد بعد از آن انسان ها قوانین خودشان را گذاشتند تا بتواند در اجتماعی که هستند در تعادل و آرامش باشند و من نظرم این است هرجا در هستی، اگر حرمتی شکسته شد آن سیستم از تعادل خارج میشود، چه در مورد رابطهمان با محیط زیست، چه در مورد رابطه مالی با دوستان و خانواده، چه در مورد کار و کنگره و اگر این حرمت ها و قوانین را رعایت نکنیم سیستم از تعادل خارج شده و یک بی نظمی بدی سیستم را می گیرد و در نهایت به نابودی کشیده می شویم.
عکس: مسافر منصور
تهیه گزارش و تایپ: مسافر احسان
انتشار: مسافر رضا لژیون 21