
D.SAP چیست؟
عصاره بهترین سیب های قرمز ،
سفید و تازه که اغلب از باغات سمیرم که در اطراف اصفهان است تهیه میشود و
توسط مهندس حسین دژاکام که ( طراح و تئوریسین سیستمx)
هستند مراحل فراوری با دستگاه سانتریفیوژ (Centrifuges) تبدیل
به یک ماده غذایی کامل با خصوصیات دارویی میشود که این فرآیند حدود یک سال به طول
میانجامد در متون قدیم اطباء بر این باور بودند که همواره متعادل نگه داشتن بدن
انسان را در برابر بیماری ها مقاوم و به سلامت جسم و روان و همچنین طول عمر انسان
ها کمک شایانی می کند، به همین دلیل ابتدا به چگونگی و حفظ تعادل جسمی می پردازیم(
اخلاط چهارگانه بدن) در کتاب قانون بوعلی سینا جسم خاکی همانند کره زمین دارای طبع
یا چهار فصل می باشد اولین طبع و یا فصل در بدن (دم) معتدل که همان خون شفاف پر
اکسیژن و سالم و با طراوت است و به فصل بهار نسبت داده می شود. دومین فصل یا طبع
در بدن صفری است (گرم و خشک) که به مایع زرد رنگ و تلخ که از کبد ترشح می شود
گویند که انسان را خشمگین و تند و چهره را زرد می نماید. سومین طبع سودا است (سرد و
خشک) و مانند پاییز است که برگ ها شروع به ریختن و تنه درختان به سمت خشکی می رود
این طبع نیز مغز انسان را خشک و تن انسان را سرد میکند که سودا پرستان را خیالباف
و شهوت پرست معنی کردهاند. بلغم، (سرد و تر است )مانند زمستان در این طبع ترشحات
لزج سلول های بدن زیاد شده و غلبه آن در بدن باعث سستی و بی حالی می شود خوب برای
اینکه بیشتر بدانیم چگونه این اتفاقات میافتد باید ببینیم چه غذاهایی می خوریم و
بعد از خوردن غذا چه اتفاقاتی در بدن رخ می دهد غذا پس از ورود به معده و مخلوط
شدن با شیره معده هضم اولیه را انجام می دهد که پس از هضم به طور اجمال میتوان
گفت دو مسیر را طی میکند مسیر اول که به صورت تفاله وارد روده ها شده و طی مراحلی
دفع میگردد و اما مرحله دوم که شیره های غذایی توسط سیاهرگ ها برای هضم کبدی وارد
کبد میشوند از اینجا به بعد کلیه ویتامین ها و پروتئین ها و کربوهیدراتها مواد
آلی و غیره به جهت ترمیم و رشد و تعادل به بخشهای مختلف بدن ارسال میشود که اگر
ما به آنچه می خوریم طبق دستور کلام الله نگاه نکنیم و توجه نداشته باشیم تعادل
آنزیمهای کبدی را عملاً به هم زده ایم و کبد اولین عضوی است که برای حفظ این تعادل
و رساندن مواد مغذی سالم و لازم به هر بخش از بدن دچار مشکل می شود و طبع ما به هم
میخورد حال برای به تعادل رساندن طبع بدن از هر حالتی به وضعیت مطلوب یا دم
و تنظیم سیستم گوارش از آنچه می خوریم، جذب می کنیم و دفع می کنیم، نیاز به
تحقیقات میدانی وسیعی بود که جناب مهندس دژاکام پس از این تحقیقات موفق به کشف
دومین اثر خود بر روی این کره خاکی شدند و این ماده غذایی سالم و با
کیفیت و کارآمد را به عنوان مولتی فاکتور برای رفع انواع امراض پوستی، قارچی،
عفونت غدد پوست کبدی و غیره تهیه و تولید نمودند و نام آن را دی سپ(D.SAP)
به معنی D دژاکام و SAP یعنی
عصاره گذاشتند .استفاده صحیح از این ماده اسرارآمیز می تواند تن و بدن که همان
ساختمان جسم و همچنین روان است را از انواع امراض و سلامتی و طول عمر را که
به عنوان موهبتی الهی است دریافت کرد .
به قلم کمک راهنمای لژیون ۲۱ مسافر
مجتبی عتیقی
انتشار: مسافر احسان
مرسی که هستید و ازتون قراره حالا حالاها یاد بگیرم
مثل همیشه از سخنان شما بسیار آموزش گرفتم و لذت بردم