مقاله
دوشنبه 29 مهر 1398 ساعت 13:00 | نوشته ‌شده به دست احسان رضایی | ( نظرات )
مقاله در مورد D.SAP
به قلم کمک راهنما مسافر مجتبی عتیقی

D.SAP  چیست؟

 عصاره  بهترین سیب های قرمز ، سفید و تازه که اغلب از باغات سمیرم که در اطراف اصفهان است  تهیه می‌شود و توسط مهندس حسین دژاکام که ( طراح و تئوریسین سیستمx) هستند مراحل فراوری با دستگاه سانتریفیوژ (Centrifuges) تبدیل به یک ماده غذایی کامل با خصوصیات دارویی می‌شود که این فرآیند حدود یک سال به طول می‌انجامد در متون قدیم اطباء بر این باور بودند که همواره متعادل نگه داشتن بدن انسان را در برابر بیماری ها مقاوم و به سلامت جسم و روان و همچنین طول عمر انسان ها کمک شایانی می کند، به همین دلیل ابتدا به چگونگی و حفظ تعادل جسمی می پردازیم( اخلاط چهارگانه بدن) در کتاب قانون بوعلی سینا جسم خاکی همانند کره زمین دارای طبع یا چهار فصل می باشد اولین طبع و یا فصل در بدن (دم) معتدل که همان خون شفاف پر اکسیژن و سالم و با طراوت است و به فصل بهار نسبت داده می شود. دومین فصل یا طبع در بدن صفری است (گرم و خشک) که به مایع زرد رنگ و تلخ که از کبد ترشح می شود گویند که انسان را خشمگین و تند و چهره را زرد می نماید. سومین طبع سودا است (سرد و خشک) و مانند پاییز است که برگ ها شروع به ریختن و تنه درختان به سمت خشکی می رود این طبع نیز مغز انسان را خشک و تن انسان را سرد میکند که سودا پرستان را خیالباف و شهوت پرست معنی کرده‌اند. بلغم، (سرد و تر است )مانند زمستان در این طبع ترشحات لزج سلول های بدن زیاد شده و غلبه آن در بدن باعث سستی و بی حالی می شود خوب برای اینکه بیشتر بدانیم چگونه این اتفاقات می‌افتد باید ببینیم چه غذاهایی می خوریم و بعد از خوردن غذا چه اتفاقاتی در بدن رخ می دهد غذا پس از ورود به معده و مخلوط شدن با شیره معده هضم اولیه را انجام می دهد که پس از هضم به طور اجمال می‌توان گفت دو مسیر را طی می‌کند مسیر اول که به صورت تفاله وارد روده ها شده و طی مراحلی دفع می‌گردد و اما مرحله دوم که شیره های غذایی توسط سیاهرگ ها برای هضم کبدی وارد کبد می‌شوند از اینجا به بعد کلیه ویتامین ها و پروتئین ها و کربوهیدرات‌ها مواد آلی و غیره به جهت ترمیم و رشد و تعادل به بخش‌های مختلف بدن ارسال می‌شود که اگر ما به آنچه می خوریم طبق دستور کلام الله نگاه نکنیم و توجه نداشته باشیم تعادل آنزیمهای کبدی را عملاً به هم زده ایم و کبد اولین عضوی است که برای حفظ این تعادل و رساندن مواد مغذی سالم و لازم به هر بخش از بدن دچار مشکل می شود و طبع ما به هم می‌خورد حال برای  به تعادل رساندن طبع بدن از هر حالتی به وضعیت مطلوب یا دم و تنظیم سیستم گوارش از آنچه می خوریم، جذب می کنیم و دفع می کنیم، نیاز به تحقیقات میدانی وسیعی بود که جناب مهندس دژاکام پس از این تحقیقات موفق به کشف دومین اثر خود  بر روی این کره خاکی شدند و این ماده غذایی سالم  و با کیفیت و کارآمد را به عنوان مولتی فاکتور برای رفع انواع امراض پوستی، قارچی، عفونت غدد پوست کبدی و غیره تهیه و تولید نمودند و نام آن را  دی سپ(D.SAP) به معنی D دژاکام و SAP یعنی عصاره گذاشتند .استفاده صحیح از این ماده اسرارآمیز می تواند تن و بدن که همان ساختمان جسم و همچنین روان است را از انواع امراض و سلامتی و طول عمر را که  به عنوان موهبتی الهی است دریافت کرد .

به قلم کمک راهنمای لژیون ۲۱ مسافر مجتبی عتیقی

انتشار: مسافر احسان

Print Friendly Version of this pageپرینت مطلب داغ کن - کلوب دات کام Share
مرتبط با: مقالات،


می توانید دیدگاه خود را بنویسید
مسافر مهدی لژیون21 سه شنبه 7 آبان 1398 10:43
سلام و خداقوت خدمت کمک راهنمای پرانرژی و با دانش آقای عتیقی.ممنون از زحماتتون و تشکر از مقاله پر محتوای شما
مسافرمحمدبهرامی.سلمان فارسی شنبه 4 آبان 1398 08:51
باسلام.جناب آقای عتیقی بسیار آموزنده و عالی بود.ازشما بسیار سپاسگزارم.
مسافر اصغرلژیون 5 جمعه 3 آبان 1398 10:14
سلام،، خیلی عالی. ومفید
علی اکبر از لژیون 21 پنجشنبه 2 آبان 1398 12:15
سلام وخداقوت به راهنمای خوبم جناب عتیقی عزیز.لذت بردم از مقاله تون.مثل همیشه دوستتون دارم
مجتبی لژیون ۲۱ پنجشنبه 2 آبان 1398 09:49
بسیار عالی و اموزنده همراه با نکات امزنده فراوان
مرسی که هستید و ازتون قراره حالا حالاها یاد بگیرم
حامد پنجشنبه 2 آبان 1398 09:38
عرض خداقوت خدمت کمک راهنمای محترم جناب آقای عتیقی بسیار آموزنده بود ولذت بردیم سپاسگذارم
علی اکبر از لژیون 21 چهارشنبه 1 آبان 1398 19:53
باعرض سلام وخداقوت خدمت جناب مهندس وراهنمای عزیزودوست داشتنی ام جناب عتیقی عزیز وهمه ی اعضای کنگره ۶۰.آقا لذت بردم.براتون بهترینهارا آرزومندم به امید اینکه من بتونم زحمات شماوجناب مهندس عزیزرا با خدمت کردن جبران کنم
مسافر حمیدرضا لژیون۱۶ سه شنبه 30 مهر 1398 16:53
مهدی فروهر ل ۱۵ سه شنبه 30 مهر 1398 08:39
سلام . از جناب اقای عتیقی بابت فرمایشات اموزنده شون تشکر میکنم.
علی رحیمی ل 6 سه شنبه 30 مهر 1398 08:20
خدا قوت خدمت کمک راهنمای گرامی آقای مجتبی عتیقی آموزنده وزیبا بود
مسافر. مسعود عموشاهی.ل یکم دوشنبه 29 مهر 1398 16:27
سلام وخدا قوت به آقای عتیقی كه زیبا توضیح دادند و بازهم اطلاعات بیشتری به من مسافر دادند. خداراشكر
مسافر مصطفی سایت دوشنبه 29 مهر 1398 15:06
خدا قوت به کمک راهنمای محترم آقای مجتبی عتیقی بسیار زیبا بود، مثل همیشه پرانرژی ،من همیشه از شما آموزش می گیرم.تا باد چنین بادا....
مسافر میثم لژیون ۲۲ دوشنبه 29 مهر 1398 14:49
درود.آقای مجتبی عتیقی کمک راهنمای محترم بسیار لذت بردم از مطالب زیبا و آموزنده این مقاله شما ، سپاس از همه زحماتتون.
مسافر احسان لژیون ۲۱ دوشنبه 29 مهر 1398 14:18
با تشکر از استاد بزرگوارم آقا مجتبی
مثل همیشه از سخنان شما بسیار آموزش گرفتم و لذت بردم‌
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.
 
درباره ما ...
دریافت نشریات و فایل های صوتی ...
دریافت کتاب «عبور از منطقه 60 درجه زیر صفر» نویسنده: مهندس حسین دژاكام دانلود نوشتارها و فایلهای صوتی کنگره 60 در قالب فایل Mp3 و PDF
اشعار شاعران کنگره 60
اشعار شاعران کنگره 60
مسافران و همسفران محترم کنگره 60 می توانند اشعار خود را به ایمیل: adezhakam@gmail.com برای آقای امین دژاکام ارسال کنند.
آمار سایت ...
• تعداد مطالب:
• تعداد نویسندگان:
• آخرین بروز رسانی:
• بازدید امروز:
• بازدید دیروز:
• بازدید این ماه:
• بازدید ماه قبل:
• بازدید کل:
• آخرین بازدید: